De Woonchallenge

De Woonzaak zet het recht op wonen in de kijker. Volg in mei en juni mee met de Woonchallenge!

Woonchallenge #1: plak een tatoeage en deel jouw foto!

Woonchallenge #2: laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met een origineel beeld over de wooncrisis!

Woonchallenge #3: ga op zoek naar een betaalbare en kwaliteitsvolle huurwoning.

Woonchallenge #4: ga op zoek naar leegstand.

Woonchallenge #5: daag je lokaal bestuur uit!

Vanaf 10 mei openen deelnemers wekelijks een enveloppe met een nieuwe opdracht, waarna je zeven dagen de tijd hebt om die uit te voeren. De opdrachten van de Woonchallenge zijn een mix van creatieve en verbindende uitdagingen die erop gericht zijn om stil te staan bij de woonproblematiek, deze zichtbaar te maken en aan te kaarten.


Vanaf 10 mei openen deelnemers wekelijks een enveloppe met een nieuwe opdracht, waarna je zeven dagen de tijd hebt om die uit te voeren. De opdrachten van de Woonchallenge zijn een mix van creatieve en verbindende uitdagingen die erop gericht zijn om stil te staan bij de woonproblematiek, deze zichtbaar te maken en aan te kaarten.

De pakketten zijn naar de deelnemers verstuurd. Toch nog meedoen? Schrijf je dan hier in, en krijg elke week de challenges per email toegestuurd, of volg ons via Facebook, Twitter of Instagram, zodat je ook zonder het materiaal nog mee kan doen!

Inschrijven voor de Woonchallenge

Door je e-mailadres op te geven ga je ermee akkoord dat je e-mailadres wordt gedeeld met de Woonzaak en Mailchimp, zodat je nieuws van de Woonzaak kan ontvangen. Gebruik de link voor afmelding in die e-mails om je uit te schrijven wanneer je maar wilt.