Woonchallenge: week 2

LAAT JE CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP EN VERRAS ONS MET EEN ORIGINEEL BEELD OVER DE WOONCRISIS

Kunst zal waarschijnlijk de wereld niet redden, laat staan de wooncrisis oplossen. Maar een krachtig beeld zegt zoveel meer dan woorden of droge cijfers. Of waarom eens geen gedicht of protestlied schrijven?

Samen kaarten we aan dat duizenden mensen in Vlaanderen en Brussel geen kwaliteitsvol dak boven hun hoofd hebben. Voor alle duidelijkheid: we verwachten zeker geen kunst met een grote K. Een bouwwerk met Lego, een (kinder)tekening, een collage, een lied, een gedicht … Alles is mogelijk!
We laten deze Woonchallenge dus volledig over aan jouw creatieve geest!

Er is maar één voorwaarde: breng het uiteindelijke resultaat mooi in beeld op sociale media (Facebook, Twitter, Instagram…) met de hashtags #woonzaak en #woonchallenge.

Gebruik volgende structuur als tekst bij de afbeelding of video:
• Een korte zin die het probleem aangeeft.
• Een zin die blijk geeft van verontwaardiging.
• Een zin waarin jullie aangeven dat jullie de Woonzaak steunen.
• Geef eventueel wat bijkomende uitleg over het ‘kunstwerk’: wie heeft het gemaakt, welk idee beeldt het uit…?
• Vergeet niet de hashtags #woonzaak en #woonchallenge te vermelden.

Inschrijven voor de Woonchallenge

Wil je zeker zijn dat je alles van de Woonchallenge meekrijgt? Schrijf je dan hier in, en krijg elke week de challenges per email toegestuurd, of volg ons via Facebook, Twitter of Instagram, zodat je ook zonder het materiaal nog mee kan doen!

Door je e-mailadres op te geven ga je ermee akkoord dat je e-mailadres wordt gedeeld met de Woonzaak en Mailchimp, zodat je nieuws van de Woonzaak kan ontvangen. Gebruik de link voor afmelding in die e-mails om je uit te schrijven wanneer je maar wilt.