Woonchallenge: week 1

Plak een tatoeage en deel jouw foto

Vandaag schiet de Woonchallenge uit de startblokken. Wie een enveloppe ontving, vindt daarin tatoeages met ons logo. Wie de challenges digitaal volgt, kan het ontwerp hieronder vinden en als alternatief het beeld afdrukken of overtekenen met een zwarte stift.

Met deze challenge laten we zien dat we met trots ijveren voor een rechtvaardig woonbeleid voor iedereen!

Breng de tatoeage aan en schrijf er jouw belangrijkste eis voor het woonbeleid bij. Neem een foto en post die op je sociale media met de hashtags #woonzaak en #woonchallenge.

De tatoeages:

Wil je zeker zijn dat je alles van de Woonchallenge meekrijgt? Schrijf je dan hier in, en krijg elke week de challenges per email toegestuurd, of volg ons via Facebook, Twitter of Instagram, zodat je ook zonder het materiaal nog mee kan doen!

Inschrijven voor de Woonchallenge

Door je e-mailadres op te geven ga je ermee akkoord dat je e-mailadres wordt gedeeld met de Woonzaak en Mailchimp, zodat je nieuws van de Woonzaak kan ontvangen. Gebruik de link voor afmelding in die e-mails om je uit te schrijven wanneer je maar wilt.