Woonzaak genomineerd als ‘Held van de Democratie’ – Stem nu!

In het najaar lanceerde Knack een zoektocht naar initiatieven die de democratie versterken. Na meer dan vier maanden en 125 inspirerende inzendingen, heeft de jury vijf finalisten geselecteerd die kans maken om bekroond te worden tot Knack-helden van de Democratie. En jawel, Woonzaak maakt deel uit van deze prestigieuze selectie! Jouw stem telt, dus breng hem uit vóór 17 april via deze link.

Het maatschappelijk middenveld vormt het kloppend hart van een gezonde democratie. Knack en partners zoals het Hannah Arendt Instituut, Socius, De Federatie en De Ambrassade erkennen dit belang en gaan actief op zoek naar de drijvende krachten achter deze initiatieven. Woonzaak is trots om tussen de vijf genomineerde organisaties te staan, als blijk van erkenning voor onze inzet om het recht op wonen hoger op de agenda te krijgen via diverse acties, in afwachting van een uitspraak over onze klachtenprocedure bij het Europees Comité voor Sociale Rechten.

Jouw stem kan het verschil maken! Ga naar de website van Knack en steun Woonzaak voor de publieksprijs: https://www.knack.be/nieuws/belgie/wie-bekroont-u-tot-held-van-de-democratie-breng-hier-uw-stem-uit/. Op 20 april worden zowel de jury- als publiekswinnaars geëerd tijdens het Facts to Act-festival. Mis dit niet! Registratie is gratis maar verplicht via https://www.hannah-arendt.institute/facts-to-act-2024/.