De Woonzaak: het boek

Dat we eind december een klacht indienden bij het Europees Comité voor Sociale Rechten tegen het Vlaamse woonbeleid was u vermoedelijk al bekend. Dat we de klacht nu ook in het Nederlands vertaalden, zodat die ook breed toegankelijk is, is nieuws. Vanaf nu kunt u het boek ‘Woonzaak’ in de boekhandel terugvinden!

Iedereen mag weten wat er schort in ons Vlaamse woonbeleid. We brengen de bestaande kennis en publicaties over de Vlaamse woonmarkt samen. Je struikelt namelijk over de wetenschappelijke studies over het probleem. Er is de jongste jaren duchtig over vergaderd en gedebatteerd. Mensen ondertekenden petities en organiseerden acties. Maar op een gegeven moment stopt het. Onze onuitgegeven coalitie tussen tientallen middenveldorganisaties, trekt naar Straatsburg. In het boek leest u hoe kaduuk het Vlaamse woonbeleid is.

De boekhandelprijs is €19,90. U kunt het boek ook bestellen via de website van de uitgeverij EPO. Bent u betrokken bij een organisatie die de Woonzaak onderschrijft, vraag dan zeker naar uw voordeelprijs.

Naar aanleiding van het boek werd woordvoerder Hugo Beersmans ook geïnterviewd door Knack magazine.

Wie op de hoogte wil blijven van onze campagne kan ons steunen!

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.