Om onze rechtszaak en campagne te kunnen financieren, zijn we nog op zoek naar financiële steun. Donaties worden gebruikt om de juridische procedure te financieren, maar ook voor campagnetools, de ontwikkeling van de website en andere werkingskosten.

STEUN DE WOONZAAK

De wooncrisis raakt ons allemaal. Jij kan de Woonzaak helpen door deze wooncrisis zo zichtbaar mogelijk te maken. Ons doel is om dit thema zo hoog mogelijk op de politieke agenda en in het maatschappelijk te krijgen.

Volg ons op sociale media, like en deel onze verhalen.

Ook financiële steun is nodig en nuttig om onze klacht op te volgen, om campagnes te organiseren en om de woonthematiek op de publieke en politieke agenda te krijgen.

Steun jij ons ook? We houden je hier wekelijks op de hoogte van de tussenstand.

CROWDFUNDING
STEUN DE WOONZAAK

op 29 januari: €28.830 opgehaald:
29% van einddoel van €100.000

Door de Woonzaak financieel te steunen helpt u ons om aandacht te vragen voor het grondrecht op wonen via onze publieke campagnes en juridische procedures.

Steun de Woonzaak direct via Bancontact/Payconiq, vul het formulier hieronder in of maak zelf geld over naar BE72 0018 7889 1616.

aNDERE BETAALWIJZEN

Bedrag

Blijf op de hoogte

Volg ons op TwitterFacebook of Instagram. Schrijf je hieronder in om van ons werk op de hoogte te blijven en je te engageren in komende campagnes.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.